„Nie ma sadów bez owadów” na FruitPRO 2017

Zapraszamy na Targi FruitPRO

Pierwszego i drugiego lutego 2017 roku (środa – czwartek) odbędą się w Warszawie XIII Międzynarodowe Targi Agrotechniki Sadowniczej FruitPRO, w których udział weźmie także Pasieka Edukacyjna. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do naszego stoiska C10/C11.

Sponsorzy i Partnerzy Pasieki Edukacyjnej na FruitPRO 2017

Wspólnie z przedsiębiorstwami Stanpol, bbQueen, Pasieka Miody Domańskich oraz Mazowieckim Związkiem Pszczelarskim w Piasecznie, Stowarzyszeniem Pszczelarzy Polskich Polanka i wydawnictwem miesięcznika Pszczelarstwo, będziemy do dyspozycji wystawców i zwiedzających.

Nasze stoisko w sprzęt pszczelarski wyposaży przedsiębiorstwo Stanpol.

Nie ma sadów bez owadów

Pod hasłem „Nie ma sadów, bez owadów” przez dwa dni będą dyżurować: Dorota Szumilak, Krystyna Popowska, Małgorzata Brendel, Tomasz Domański, Wojciech Domański i Marcin Wróbel.

Zaprezentujemy mini pasiekę i różne typy uli. Będzie można spróbować miodu z Pasieki Domańskich, pysznego miodu warszawskiego oraz miodowej niespodzianki. Pokażemy również wspaniałe kosmetyki na bazie produktów pszczelich. Znajdzie się też literatura fachowa w postaci archiwalnych numerów miesięcznika Pszczelarstwo.

Zostań pszczelarzem miejskim

Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych pszczelarstwem. Opowiemy jak zostać pszczelarzem i o pszczelarstwie miejskim.

Nasze wsparcie nie wiąże się z ponoszeniem żadnych kosztów.

Zapraszamy do kontaktu przedstawicieli instytucji, przedsiębiorców oraz osoby prywatne.

Gdzie, kiedy i za ile

Warszawskie Centrum EXPO XXI
ul. I. Prądzyńskiego 12/14, Warszawa
Hala nr 1, Sektor C, Stoisko C10 i C11 (mapka)

Środa w godzinach 9-17
Czwartek w godzinach  9-16

Udział w targach jest bezpłatny (dla zwiedzających).

• Marta Burgemajster

Gosia, czy będziesz całe dwa dni, bo koniecznie chciałabym spotkać się?

• Małgorzata Brendel

Będą dyżury. Możemy się spotkać w środę rano lub w czwartek od południa do końca Targów 🙂