Targi GARDEN EXPO w Jasionce obok Rzeszowa

Z wielką radością chcielibyśmy zaprosić na targi Garden Expo w Jasionce obok Rzeszowa (10-11 marca 2018 roku) w których będą mieli Państwo okazję wziąć udział

Na naszym stoisku będą mogli państwo także :

* w jednej części  będzie można kupić miody i inne produkty pszczele od Tomka i Wojtka Domańskich,

* w drugiej części będzie zaaranżowana mini pasieka z ulami, sprzętem do ich obsługi oraz strojami- do obejrzenia oraz przymierzenia. Tam też będą wyeksponowane uliki pszczoły murarki firmy Pszczelinka i ul z gniazdem trzmiela ziemnego firmy Koppert. Wśród uli będą także ustawione ozdoby ogrodowe firmy Aurora Garden,

* pozostała powierzchnia na naszym stoisku to będzie miejsce warsztatowo – prezentacyjne. Tam stworzymy miejsce w którym dzieci będą miały konkursy plastyczne, warsztaty świeczkowe i degustacja miodów Firmy Antoja, która zapowiedziała swój udział i prawdopodobnie przyjadą na jeden dzień opowiedzieć o swoich produktach, drugiego dnia degustacje poprowadzimy my. Zrobimy też prezentacje pszczelarską. W tej przestrzeni będzie opowiadać o swoich produktach firma Koppert i Pszczelinka.

Na naszym stoisku będą:
Stowarzyszenie Przyjaciół S.O.S. – Katarzyna Tworek